Antiparazitare Externe

Afișează: 1-32 din 93 produse

 Filtre

Deparazitare externă câini – Protecție împotriva puricilor și căpușelorOferă-i protecție câinelui tău de paraziții externi. Puricii și căpușele pot provoca infecții și afectează atât viața câinelui tău, cât și viața ta și a familiei tale.
Deparazitarea externă trebuie făcută periodic, o dată pe lună sau la 8 luni, în funcție de soluția aleasă.
Pe Vet Planet găsești pipeta deparazitare externă câini – aceasta se aplică într-un singur punct, în zona cefei, astfel încât câinele să nu aibă acces, să lingă produsul. Recomandarea noastră este ca părul să fie îndepărtat în acea zona, pentru ca produsul să intre cât mai bine în pielea animalului și pentru a fi absorbit de către organism.

Avem și pastile deparazitare externă câini – acestea se ingerează ușor de către animaluțul tău și au o eficiență optimă.

Oricare ar fi soluția aleasă, pe Vet Planet vei gasi o gama variată de produse de deparazitare câine la prețuri deosebit de avatajoase, de la branduri, precum: Bayer, Vectra 3D, Bravecto.

Te invităm să descoperi și produsele de deparazitare internă câine. Acest tip de antiparazitare trebuie facută concomitent cu cea externă, pentru o protecție sporită împotriva paraziților intestinali.

Suport clienți 10:00 - 20:00

0749 839 839 comenzi@vetplanet.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!