Suplimente și Vitamine

Afișează: 1-32 din 70 produse

 Filtre

Vitamine și suplimente pentru câini - O viață sănătoasă prietenului tău cel mai bunUn cățel sănătos este un cățel fericit și e un mare motiv de bucurie și pentru stăpânii săi.

Pe Vet Planet vă punem la dispoziție o gama vastă de suplimente pentru câini – de la vitamine câini juniori aflați în crestere, la vitamine pentru câini în vârstă ce prezintă un risc crescut de infecții sau boli, sau chiar și vitamine pentru femelele gestante sau pentru cele aflate în perioada de lactație, cu scopul de stimulare a imunității materne. 

Specialiștii noștri recomandă suplimentele alimentare de fiecare dată când organismul câinelui are nevoie de un boost de vitalitate.
La noi gasești vitamine câini talie mare, care au mare nevoie de suplimente în perioada de creștere, pentru o dezvoltare cât mai sănătoasă și frumoasă sau vitamine pentru câini bătrâni, care au nevoie de suplimente pentru articulații.
Este important să oferi și o atenție sporită alimentației câinelui tău – să îi oferi una premium, de tip dietă veterinară, îmbogățită cu nutrienți.

Te invităm să descoperi toată gama noastră de vitamine câini și să alegi produsele cele mai potrivite pentru blănosul tău.

Suport clienți 10:00 - 20:00

0749 839 839 comenzi@vetplanet.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!